Golfrejser til Alanya, Tyrkiet

Du kan få flere fornøjelser på samme tur, hvis du kombinerer din golfrejse med en ferie. Golf om dagen, ferie om natten, eller måske blot om aftenen!

Der har været snak om at lave golfbaner i Alanya de sidste mange år, og de er godkendt, men ikke opført endnu.

Men derfor kan du sagtens tage til Alanya og på golfferie alligevel. Det kræver bare at du er opmærksom på, at banerne enten er mini, eller ligger et stykke væk fra Alanya.

Golfferie i alanya golf i belek

I det nye turistområde (Turizm Merkezi) udvides infrastrukturen, og her er der investorer der støttes af offentlige midler.

De nye turistområder i Alanya inkluderer Baltepe (Emisbeleni) i Alanya, Kargicak i Gökçebelen, Mahmutlar i Alanya og Alanya Okurcalar Ortaören Türkler Akyar.

Hoteller i nærheden af nogle af de planlagte golfbaner 1) er begyndt at hedde Golf Hotel og Golf Resort, men hullerne mangler altså endnu.

Hvorfor golfferie i Alanya?

Den indlysende årsag til, at Alanya er helt vilde med at få golfferier, er at de kan holde åbent nærmest hele året, fordi når du golfer, gider du ikke gå banen i 40° varme om sommeren, men vil hellere vente til sensommerens svale 25-30°, som i øvrigt også er uden for sæsonen, så hotellerne er væsentlig billigere.

Og så betyder det jo knap så meget, om du skal ofre en del tid på en taxa frem og tilbage til golfbanerne.

Er du taget afsted for at spille golf, og holde en lille smule ferie, vil det nok være mere passende, at bo enten i Side eller Antalya. Hvis du kun vil ha’ golf, så er det Belek du skal tage til, for det er her alle golfbanerne er.

Golfrejse til Belek

Der er ca. 2½ times transport fra Alanya til Belek, så selvom det godt kan lade sig gøre at bo i Alanya, og tage på en golftur, vil du nok foretrække ikke at skulle gøre det særligt mange gange.

Belek er Tyrkiets golf-mekka, og her er der 300 solskinstimer om året, lækre strande og store hoteller lige op til, med plads til rigtig mange turister.

Golfbanerne ligger nærmest som perler på en snor, på den anden side af hotellerne, så her kan du med fordel både bade og spille golf.

Lige rundt om Belek, er der lige som ved Alanya, en masse ting at lave og kigge på.

Der er mange danske rejsebureauer der har ture til Belek, så du kan sagtens finde charterrejser både med og uden halvpension eller helpension, all inclusive.

Der er også en del mindre rejsearrangører der har specialiseret sig i netop golfrejser, så de kan også konsulteres.

Gør det selv golfferie

Hvis du er typen der hellere vil arrangere det hele selv, kan du booke et fly til Antalya, og så tage en taxi til Belek, der er ca. 20 minutters kørsel, så det er ikke så dyrt.

De fleste hoteller kan bookes direkte fra deres hjemmeside, ellers kan du ringe til dem, de har alle sammen ansatte i receptionen der kan engelsk.

Titanic Golf Club

Titanic Golf Club - Belek, Antalya

Ved Titanic Golf Club får du som golfelsker tilbudt en en meget speciel golfbane med et storslånde bjerg, og banen er placeret mellem en romantisk flod og Middelhavet.

Stierne på golfbanen, der ligger direkte ud til kysten, giver golfelskere en fantastisk udsigt i hver eneste pit.

På den ene side har du Titanic Golf Club og på din anden side har du Middelhavet, der sammen med Belek præsenterer dig for vidt forskellige bane-designs i hver eneste pit, med områdets fascinerende natur og du får med garanti en uforlignelig visuel fornøjelse, samtidig med en god golfoplevelse.

Titanic Golf Club
Adresse: Kadriye, Üç Kumtepesi Mevkii, 07525 Serik/Antalya, Tyrkiet
Telefon: +90 242 725 53 03
Hjemmeside: titanicgolfclub.com

Antalya Golf Club

Antalya Golf Club

Der er to golfbaner, der begge er designet af de førende arkitekter European Golf Design, sammen med designkonsulent og Senior Tour Professional David Jones. Banerne giver en udfordring for spillere lige fra den friske nybegynder til de bedste elitespillere.

Omgivelserne og banernes miljøer er i top kvalitet, og samtidig med en fantastisk udsigt.

Alt dette kombineret med det perfekte vejr hele året rundt, er du sikker på at du får en uforglemmelig ferieoplevelse hos Antalya Golf Club.

Antalya Golf Club
Adresse: Kadriye, Belek Turizm Merkezi Üçkum tepesi mevkii Yeni mahalle No: 22, 07525 Serik/Antalya, Tyrkiet
Telefon: +90 242 725 59 70
Hjemmeside: http://agc.com.tr/